نوشته شده توسط : ن وک

اطرافیان خاتمی یا ضدنظام یا ضداسلام

 

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در زمان خاتمی تمام کسانی که دور او بودند یا ضد‌اسلام و یا ضد‌نظام بودند.

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار فارس از دشتی، مهدی کوچک‌زاده در گردهمایی سیاسی بسیجیان بخش کاکی اظهار داشت: سؤال مهم این است که آیا گذشته درخشان عاقبت به خیری برای افراد می‌آورد و آیا کسانی که در کنار امام بودند و برای انقلاب زحمت کشیدند و زندان رفتند و شکنجه دیدند آیا این افراد با این گذشته درخشان سهمی در پیش خدا دارند.

وی افزود: آیا کسی که سال‌ها خدمت کرده، نخست وزیر امام بوده، در عملیات‌های خیبر و بدر حضور داشته و فرزند امام لقب گرفته، آینده او تضمین است.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 272
|
امتیاز مطلب : 125
|
تعداد امتیازدهندگان : 38
|
مجموع امتیاز : 38
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

سخنرانی سید حسن نصرالله در روز اربعین

 
 
به گزارش فارس به نقل از الانتقاد نت، سید "حسن نصرالله " دبیرکل حزب‌ا‌لله لبنان در 25 ماه جاری میلادی در مراسمی که از سوی این حزب در شهر بعلبک برگزار خواهد شد، سخنرانی می‌کند.

این مراسم در روز سه شنبه هفته‌ آینده به مناسبت اربعین حسینی (ع) در شهر بعلبک برگزار خواهد شد.

اهمیت حواث اخیر در لبنان و ضرورت شفاف‌سازی مواضع حزب‌الله و انتشار برخی اخبار صحیح و دقیق از سوی دبیرکل این حزب که از مقبولیت و اعتبار عمومی برخوردار است، باعث شده است تا سخنرانی‌های نصرالله در دوره کنونی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد.

نصرالله در سخنرانی اخیر خود خروج از دولت را در پی فساد و تسلیم آن در برابر فشارهای خارجی تنها گزینه پیش روی حزب‌الله لبنان و حق قانونی این حزب دانست و همچنین بر راهکارهای این حزب در مقابله با صدور حکم اولیه دادگاه حریری تاکید کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 118
|
تعداد امتیازدهندگان : 36
|
مجموع امتیاز : 36
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

اقدامات کشیش دیوانه آمریکا توهین به عیسی مسیح (ع) است

 

دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان با اشاره به تلاش «تری جونز» برای محاکمه قرآن گفت: این فرد واقعاً دیوانه است واقدامات او، توهین به عیسی مسیح (ع) و مریم مقدس (س) است. آیا او می‌خواهد بپرسد چرا نام عیسی مسیح (ع) با بزرگواری در قرآن آمده است؟!

«یوناتن بت‌کلیا» نماینده آشوریان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبری فارس«توانا» با اشاره به اقدام جدید «تری جونز» به منظور تعیین روزی برای محاکمه قرآن کریم گفت: این فرد نه روحانی است و نه کشیش و حتی انسان نیست.
وی افزود: من همان زمان که این فرد بحث قرآن‌سوزی را مطرح کرد گفتم که این فرد نمی‌تواند کشیش باشد و رهبر مذهبی‌ آشوریان نیز این را مطرح کردند اما الآن فکر می‌کنم این فرد واقعاً دیوانه است و به دنبال این است که خودش را مطرح کند.
دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان با بیان اینکه آشوریان اولین قومی بودند که دین مسیح را پذیرفت، گفت: از نظر ما فردی که به خدا توهین کند و منکر خدا باشد؛ فرد منفوری است که نمی‌تواند از مسیحیان به‌ویژه آشوریان باشد.
وی افزود: در هر کتابی که نامی از خداوند، عیسی‌مسیح (ع) و مریم مقدس (س) باشد؛ آن کتاب برای ما محترم است و بارها اسم حضرت مریم، عیسی، روح‌الله، نصاری و مسیح در قرآن آمده است.
بت‌کلیا با بیان اینکه «تری جونز» فردی دیوانه است، گفت: اقدامات این فرد توهین به عیسی مسیح (ع) و مریم مقدس (س) است و با بررسی‌هایی که کردیم این فرد 30 نفر بیشتر مرید ندارد و نباید برای او ارزشی قائل شد.
وی افزود: این فرد مطلقاً یک کشیش نیست و من او را اصلاً فردی روحانی نمی‌دانم و او یک فرد بی‌دین و بی‌ایمان و یک فرد روحانی‌نما و کشیش‌نما است.
دبیرکل اتحادیه جهانی آشوریان با اشاره به تلاش «تری جونز» برای محاکمه قرآن پرسید: آیا او می‌خواهد بپرسد چرا در قرآن نام عیسی مسیح (ع) یا نام حضرت مریم (س) با بزرگواری آمده است؟!
وی بین صهیونیسم و یهودیت فرق قائل شد و گفت: خیلی از یهودیانی که دین و ایمان دارند و به تورات معتقدند درباره کتاب مقدس دیگر ادیان سخن نمی‌گویند.
بت‌کلیا در ادامه «تری جونز» را وابسته به محافل صهیونیستی و امپریالیستی دانست و گفت: کسانی که اینگونه ناگهانی مطرح می‌شوند و خودشان را مطرح می‌کنند صد درصد به جایی وابسته‌اند حال چه صهیونیست‌ باشد و چه امپریالیست باشد و باید دید این افراد از این کارها چه هدفی دارند.
وی افزود: صهیونیست‌ها عیسی مسیح (ع) و موسی (ع) و پیامبر اسلام (ص) را قبول ندارند و فقط ایدئولوژی خودشان را دنبال می‌کنند و بر مبنای آن هر کاری انجام دهند چون اگر خدا را قبول داشتند طبیعتاً این همه کشتار نمی‌کردند لذا ممکن است صهیونیست‌ها پشت این حرکت بوده و به دنبال اختلاف بین مسیحیان و مسلمانان باشند.
نماینده آشوریان در مجلس درباره اختلاف‌افکنی بین مسیحیان و مسلمانان گفت: ما ادیان توحیدی و ابراهیمی در کنار هم بوده و به‌ویژه در ایران در صلح و صفا و صمیمیت زندگی می‌کنیم و الگو و نمونه‌ای برای همه دنیا هستیم.
وی افزود: این اقدامات تری جونز و صهیونیست‌ها و کسی که دین و ایمان ندارد، نمی‌تواند بین مسلمانان و مسیحیان و به‌ویژه در ایران اختلافی ایجاد کند و کسی که دین و ایمان دارد اعم از مسیحی و یهودی این مسئله را محکوم می‌کنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 76
|
تعداد امتیازدهندگان : 26
|
مجموع امتیاز : 26
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

عکاس مسلمان اینبار تصاویری را به نمایش گذاشته است که حاکی از گسترش فساد اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی در مکانهای تفریحی و گروه های ورزشی است .

عدم نظارت مسئولین انتظامی و حراست اماکن ورزشی کماکان خبر ساز میشود.

اینجا ایران است، غرب نیست، تعجب نکنید این همان دغدغه ایست که بارها از راه های گوناگون به مسئولین ورزشی کشور تذکر داده شده است .

نهضت سبز نبوی به نقل از پایگاه 598، عکاس مسلمان اینبار تصاویری را به نمایش گذاشته است که حاکی از گسترش فساد اخلاقی و ناهنجاری های اجتماعی در مکانهای تفریحی و گروه های ورزشی است .

 

http://www.598.ir/files/fa/news/1389/10/28/1013_654.jpg

 

http://www.598.ir/files/fa/news/1389/10/28/1012_928.jpg


پس از اخباری که از گروه های مختلف کوهنوردی ، سخره نوردی و ... به گوش رسید اینبار نوبت کشف حجاب اسکی بازان در پیستهای اطراف تهران رسیده است .

لازم به ذکر است که اینگونه اعمال ناشی از عدم نظارت مسئولین انتظامی بر اینگونه اماکن است  و باید توجه داشت که روند عادی سازی کشف حجاب از اینگونه مکانها شروع شده و به تدریج در سطوح مختلف جامعه نهادینه میشود .


 

کشف حجاب در قلب برفی ایران! + عکس



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 99
|
تعداد امتیازدهندگان : 31
|
مجموع امتیاز : 31
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

کاریکاتور/ ایران چگونه قاتل شهید علی‌محمدی را

دستگیر کرد؟

 
 
دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی با نفوذ در داخل تشکیلات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موفقیت خوبی در اشراف اطلاعاتی بر سیستم جاسوسی رژیم صهیونیستی به دست آورد و با کمک اطلاعاتی مردم توانستیم عوامل دشمن را شناسایی کنیم.

نهضت سبز نبوی به نقل از شبکه ایران، چندی پیش وزیر اطلاعات نفوذ را مهمترین دستاورد اطلاعاتی کشورمان در مواجهه با سیستم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی با نفوذ در داخل تشکیلات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موفقیت خوبی در اشراف اطلاعاتی بر سیستم جاسوسی رژیم صهیونیستی به دست آورد و با کمک اطلاعاتی مردم توانستیم عوامل دشمن را شناسایی کنیم.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 88
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

اذعان دشمنان انقلاب: نظام در رابطه با محاكمه سران فتنه بسیار جدی است

 یک پایگاه خبری همگام با عناصر رنگارنگ مخالف جمهوری اسلامی در گزارشی اظهارات اخیر برخی از مسئولان جمهوری اسلامی و هشدار به کروبی و موسوی را بسیار جدی دانست.

 

پایگاه ویژه اپوزوسیون در این باره نوشت: جرم سازی اسنادی وزیر اطلاعات نشان از نزدیک بودن دستگیری سران جریان فتنه می دهد.

این پایگاه خبری با رد هرگونه بلوف زدن مسئولان ارشد ایران  راجع به میرحسین و کروبی  می نویسد: این نوع گفتمان با جنگ روانی‌ متفاوت است و نوعی محاکمه و محکومیت و توجیه عمل و اقدام نزدیک می‌باشد. هفته پیش موسوی و کروبی اعلام کردند که تا آخر ایستاده اند(!) ولی این دو به خوبی‌ می دانند که مسئولان نظام قادر به انجام این عمل هستند.

پایگاه خبری مذکور در خاتمه عنوان می دارد: تهدید مجدد ولایتی و دیگر مسئولان سپاه پاسداران نشان از اراده مصمم جمهوری اسلامی برای دستگیری سران جریان فتنه دارد.

گفتنی است، زهرا رهنورد، ملکه  فتنه، بتازگی در گامی انحطاطی و رو به عقب اصل انقلاب را زیر سئوال برد.
ملکه فتنه در گفتگو با شبکه دیداری رسا تی وی که خبر آن از رادیوی رژیم صهیونیستی نیز پخش گردید گفت: انقلاب سال 57 ایران، از همان روزهای اول رو به انحطاط رفت.

رهنورد در حالی که فراموش کرده است همسر ایشان از سکانداران آن موقع نظام بود افزود: جریان انحطاط (؟)از همان سال های اول پس از انقلاب آغاز شد./ع

 



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

جناب موسوي! چرا جناب‌عالي با وجود درخواست‌هاي متعدد مراجع قانوني براي ارائه مدارك تقلب در انتخابات هيچ مدركي نتوانستيد ارائه دهيد؟

 

 
روزهاي تلخ پس از انتخابات...

الف) ادعاي تقلب
شبهه تقلب بزرگ

 

جناب آقاي موسوي! جناب عالي در نامه خويش به شوراي نگهبان (به تاريخ 30/3/88) كه علي‌القاعده بايد محكم‌ترين استدلال‌ها و مستندات خويش براي وقوع «تقلب گسترده» و «دستكاري در آراء» را در آن ارايه كرده باشيد، در نخستين بند به تجليل و دفاع از آقايان هاشمي رفسنجاني و ناطق نوري پرداخته و با تاكيد بر محتواي مناظره‌هاي انتخاباتي مي‌نويسيد: «در ايام تبليغات و خصوصا در مناظره آقاي احمدي نژاد، اتهامات بزرگي عليه بعضي از شخصيت‌هاي حقيقي از جمله آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و نيز آقاي ناطق نوري ... در رسانه‌ ملي مطرح شد كه... اين اتهامات، خوراك اصلي تبليغات انتخاباتي آقاي احمدي نژاد عليه ساير نامزدها، خصوصا اينجانب قرار گرفت.»



:. ادامه مطلب .:


:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

فتنه جدید، شکایت فتنه‌انگیزان از حامیان انقلاب است


 
دکتر کامران باقری لنکرانی در دولت نهم نماد جوانگرایی و تخصص گرایی بود. او که از شیراز به هیأت دولت آمده بود، پس از پایان مأموریتش به دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازگشت و کانونی با نام بصیرت را راه اندازی کرد.

دکتر لنکرانی در گفت وگو با «شبکه ایران» با اشاره به شکایت مهدی هاشمی از روزنامه ایران و رسانه های انقلابی این حرکت را جزو دستورالعمل کودتاهای مخملی دانسته و از قوه قضائیه می خواهد تا رسانه های انقلاب در عرصه جنگ نرم را تحت فشار نگذارد. مشروح این گفت وگو را در ادامه می خوانید.     

بسیاری از کارشناسان سیاسی با وقوع فتنه اخیر، دچار یک شوک بزرگ شدند چرا که پیش بینی این شرایط را نداشتند، آیا شما قبل از انتخابات وقوع چنین فتنه ای را پیش بینی می کردید؟

هنگامی که شعار «هرکس به غیر از احمدی نژاد» مطرح شد مشخص بود که در پشت این شعار خطر بزرگی نهفته است چرا که حاکی از آن بود که بعضی افراد برای نبود احمدی نژاد حاضر به دست زدن به هر گونه اقدامی هستند. البته موضوع دیگری نیز به نگرانی ها دامن زده بود و آن اینکه از یک سال مانده به انتخابات با دامن زدن به شعار تقلب دست به تشکیل کمیته صیانت از آرا زدند، این امر یعنی برنامه ریزی قبلی برای طرح این ادعا بود، حتی رهبری در فروردین ماه طی سخنرانی در حرم رضوی از چرایی این شبهه افکنی اظهار نارضایتی کردند، جالب آنکه غربی ها و رسانه های آنها برخلاف تمامی انتخابات گذشته مستقیماً وارد عمل شدند و از کاندیدای مورد نظرشان حمایت کردند و حتی اعلام کردند در صورتی که نتیجه انتخابات اینگونه شد یعنی یک جایی اشکال وجود دارد. اما علیرغم تمامی شواهد نگران کننده ما فکر نمی کردیم که چنین فتنهای با این حجم در بعد انتخابات به وقوع بپیوندد.

چرا این شعار «هرکس به غیر از احمدی نژاد» محور وحدت از عوامل داخلی بی بصیرت تا صهیونیسم جهانی شد؟

کسانی که شعار هرکسی به غیر از احمدی نژاد را مطرح کردند هدفشان، تشکیل جبهه ای علیه احمدی نژاد بود این افراد منافعشان با روی کار آمدن دولت نهم به نوعی به خطر افتاده بود.

ممکن است کمی مصداقی‌تر سخن بگوئید.

یکی از ویژگی های دولت نهم، ایجاد گردش مدیریتی در حکمرانی بود تا به این وسیله مجدداً عدالت به عنوان ارزش و موضوعی مورد مطالبه جهت مقابله با ویژه خواری مورد تأکید قرار گیرد. دولتی که مسیرش در راستای مبارزه با بی عدالتی و ویژه خواری باشد، طبیعتاً دشمنان خاصی را به وجود می آورد. گروهی که به همین دلیل با دولت نهم دشمن شده بودند حامیانی یافتند که یک طیفشان منتقدین دولت به حساب می آمدند. اما عده دیگر که از ابتدا با این انقلاب مشکل داشتند فرصت مناسبی را برای پنهان شدن در این پوشش یافته بودند. البته همه کسانی که در این جبهه حضور داشتند از یک جنس نبودند سران این جبهه از دولت نهم از ابعاد سیاسی و اقتصادی ضربه خوردند لذا با توجه به این امر جبهه واحدی را تشکیل دادند که از مخالفان با اغراض شخصی تا مخالفین نظام در آن جمع بودند، بدین سان توانستند قبل از انتخابات برای خودشان اعتماد به نفسی را مهیا سازند. باید در تحلیل و تفسیر مراحل فتنه توجه داشت که طیف مقابل جبه های همگون نبودند.

به نظر شما مدیریت واحدی در جبهه وجود داشت؟

زخم خوردگان داخلی مدیریت داخل کشور را برعهده داشتند که طراحیها و برنامه ریزی ها با این افراد بود.

منظورتان را از زخم خوردگان روشن تر بیان بفرمایید، زخم خوردگان به واقع چه کسانی هستند؟

موسوی و کروبی مدیریت داخلی این فتنه را برعهده نداشتند و ندارند. هر دو نفر، از نیروهایی بودند که از قبل در صحنه‌های مختلف نظام حضور داشتند به همین خاطر قدرت بسیج این دو هرگز قابل توجه نبوده است. این دو تبدیل به نمادی برای استفاده دیگران از آنها شدند. با مرور دقیق فتنه اخیر مشخص می‌شود که در بسیاری از موارد مدیریت با خود این افراد نبود.

به عنوان مثال در همان فاصله اردیبهشت تا خرداد که موضعگیری ها تندتر، مفصل تر و متعددتر می بود، شما کاملاً میتوانید روند و سیر صحبت های مذبذبانه موسوی را مشاهده کنید. ایشان قبل از انتخابات از ولایت فقیه و حتی از مصداق آن دفاع می کند و به ارتباطات خود با رهبری افتخار می ورزد. کروبی هم این نفاق در موضعگیری هایش به روشنی قابل مشاهده است. من به هیچ وجه این دو را محورهای جریان فتنه نمی دانم.

پس چه کسانی را محور می دانید؟

محور از اتحاد بین زخم خوردگان انقلاب و نیروهای ضد انقلابی که با اساس انقلاب مخالف بودند به وجود می آمد. این محور حمایت های خارجی را جذب و بعضی مواقع اقدامات خشونت آمیز داخلی را مدیریت می کرد. البته گروهی که پیش از این منافع سیاسی و اقتصادی را از نظام برده بودند و در آن موقعیت آنها را در معرض خطر می دیدند و در امتحان بین منافع شخصی و منافع نظام رفوزه و منافع شخصی را به منافع ملی و دینی ترجیح دادند در نقش جدید این جبهه ظاهر شدند.

مهمترین اقدامات احمدی نژاد که باعث شد این افراد احساس خطر کنند، چیست؟

در انتخابات نهم ریاست جمهوری در حالی که اکثریت مطلق گروه ها و احزاب هر کدام برای خود کاندیدایی را معرفی کرده بودند در این بین آقای احمدی نژاد با کسب اقبال مردم برخلاف نظرات  دیگران رئیس جمهور شدند. طبیعتاً این ضربه سختی برای آنها بود. دقیقاً از فردای سوم تیر که انتخابات نهم دوره ریاست جمهوری به اتمام رسید شاهد حرکت هایی برای جبران این شکست بودیم. آنها این گونه تعبیر می کردند که اگر ما درست عمل می کردیم ایشان رأی نمی آورد و دلیل رأی آوردن او اشتباهات تاکتیکی خود ما است. این دیدگاه متکبرانه اشتباهات خود را فقط در تبلیغات و حول انتخابات ارزیابی کرد؛ آنان اشتباهات خود را هرگز ناشی از رویگردانی مردم از آنها تعبیر نکردند. آقایان اشتباه خود را در نگاه غلطشان به ارزش و اصول نمی دیدند. اما در این میان دولت نهم نشان داد که مشکل اصلی شعار خوب و بد و کاندیدای متعدد نیست و با اخلاص و توجه و پایبندی به ارزش هایی که امام و رهبری تبیین می کنند می توان برای کشور کارآمدی را به بار آورد. حجم اقدامات سازنده دولت نهم تبدیل به برگ برنده ای شد که گفتمان انتخابات دهم را تا حدود زیادی تغییر داد. البته در برخی شهرهای بزرگ بویژه تهران، چون توجه دولت بیشتر به مناطق محروم بوده این تغییر گفتمان زیاد قابل ملاحظه نبود. شما وقتی رأی های شهرهای کوچکتر را بررسی می کنید این تغییر گفتمان را می بینید. جاهایی بوده که نامزدهایی غیر از احمدی نژاد اصلاً رأی نیاورده اند و یا در بعضی صندوق ها نسبت رأی ها 400 به یک بود حتی یک هزار به یک بود. دلیلش هم واضح است آن مناطق با تمام وجود تغییر گفتمان دولت نهم را حس کردند. به واقع اقدامات عمرانی، سازندگی، خدماتی و... در دولت نهم با تمامی دوره های قبل قابل قیاس نبود این مصادیق کاملاً ملموس بود که انتخابات را تحت تأثیر خود قرار داد. تحلیل این آرا در مناطق مختلف کشور می تواند راهی برای انعکاس ارزش خدمت رسانی و تأثیر آن بر شکل گیری آرای سیاسی مردم باشد. شعار هرکسی به غیر از احمدی نژاد بعد از مدتی فراموش شد و حمله به اصل نظام جایگزین آن شد که نشد. 

آیا این تغییر استراتژی از قبل برنامه ریزی شده بود یا اتفاقات پیشرو برای معارضین آنان را به این سمت هدایت کرد؟

تحلیل آن ایام با تحلیل امروز من متفاوت است، درست است که بنده به شخصه پیش بینی تلاش عده ای در برابر نظام و اهمیت فتح پست مهم ریاست جمهوری را با انجام هرکاری داشتم؛ آقایی که یک عمر در مجالس عمومی حاضر نشده بود یک دفعه در ایام فاطمیه پای ثابت مراسم مذهبی شده بود ولی فکر نمی کردم که این افراد برای ادامه مسیر لجاجت خود با کل نظام و میراث آن معارضه کنند. استراتژی جدید را من از شب انتخابات درک کردم که ایشان با معرفی خود به عنوان کاندیدای پیروز مشروعیت نظام را زیر سؤال بردند. البته این جنس همه معارضه ها به یک شکل نبود، برخی از سر لجبازی و عناد دیگران به دنبال منافع شخصی خود بودند و جالب آنکه همین افراد منفعت طلب هنگامی که از استحکام دولت دهم مطمئن شدند با عوض کردن رنگ سعی به چنگ انداختن به منابع قدرت در دولت نهم داشتند؛ این هشداری است که هر دولتی  را از بابت نزدیکی منفعت طلبان به آن تهدید می کند. برخی هم به بهانه انتخابات فرصت مناسبی را برای حمله به اصل نظام و عقده گشایی یافته بودند. این تفرق در جبهه باطل علی رغم اتحاد ظاهری وجود دارد و روز به روز شکاف های آن بیشتر می شود و از روز قدس به بعد اضمحلال این جریان هویدا شد.

شما آقای موسوی و کروبی را جزو سران و رهبران فتنه ندانستید، اما در این مدت ما شاهد حمایت های کشورهای غربی و قرار گرفتن اپوزیسیون پشت این دو چهره بوده ایم و این دو شخصیت تا به امروز با تکرار منویات صهیونیست ها در همان خط باقی مانده اند، حتی آخرین بیانیه ایشان نشانگر استمرار همان اندیشه است؟

منظور من بازی خوردن اینها نبود یا اینکه آدم خوبی هستند عرض من این است که این دو نفر ظرفیت انجام این کار را ندارند، این بیانیه ها و هدایت مجموعه کار این دو نیست این ها کوچکتر از این حرف ها هستند، این دو جزو بازی خیمه شب بازی مستکبرین بودند. هم اکنون نیز حرف فتنه گران این است که تاریخ مصرف این دو نفر به پایان رسیده و ما نباید خود را محدود به اینها بکنیم. بیانیه ایشان چند امر روشن را بازتاب میدهد نخست ادبیات نفاق آلود یعنی ضمن اعتراف به مسائلی بعضی از واقعیات را منکر می شود و هیچ مسئولیتی برای خود قائل نیست.

در اسرائیل و امریکا نیز هرگز شاهد آن نبوده ایم که نخست وزیر یا یک مقام ارشد دولتی سابق علیه منافع ملی یا ایدئولوژی آن نظام اقدامی را انجام دهد در حالی که در کشور انقلابی و اسلامی ما رئیس سابق مجلس و آخرین نخست وزیر کشور امروز در قالب اپوزیسیون نظام ظاهر شوند به واقع با نگاه آسیب شناسی چرا این اتفاق رخ داده است؟

امام فرمودند کسانی تا آخر با انقلاب خواهند ماند که اسلام ناب را تا بن استخوان قبول کرده باشند، هر کسی که انقلاب را عمیقاً باور نکرده و در جایی به تجمل گرایی آلوده شده باشد قطعاً تا آخر مسیر نمی تواند همراه انقلاب باشد. علیرغم مشاهده ریزش بعضی از قدیمی هایی که از ابتدا هم باور عمیقی به انقلاب نداشتند و در ادامه مسیر خود آلودگی هایی را با خود همراه کردند که هرگز آن را برای خود آفت حساب نکردند آنان ویژه خواری را حق خود می دانستند؛ به هر حال علیرغم این ریزش ها شاهد رویش نسل جوان و آگاهی بوده ایم که با جایگزینی همراه خوبان قدیمی آینده انقلاب را تضمین می کنند.

مقام معظم رهبری بارها به نخبگان بی بصیرت اشاره کردند در این میان مطرح می شود که قبل از اعلام نتیجه انتخابات از سوی برخی از دست اندرکاران به رقیب آقای احمدی نژاد تبریک گفته شده است، آیا این امر را تأیید می فرمایید؟

در ایام مبارزات انتخاباتی که همزمان با ایام فاطمیه بود از مجلس عزاداری خارج می شدیم که یکی از بزرگان اهل سیاست را دیدم ایشان بی درنگ گفت، انتخابات که تکلیفش روشن است و فلانی رأی خواهد آورد. من با اظهار تعجب گفتم شما به عنوان یک فرد سیاسی چگونه این نتیجه را می گیرید مردم ما فقط تهرانی های خاص مدنظر شما نیستند؛ شما قبلاً با مردم ارتباط داشتید به جنوب تهران هم می رفتید حالا دیگر نمی روید و فقط به اصطلاح با فرادست ها ارتباط دارید تا با فرودست ها.

به قول امام مرفهین بی درد.

حالا من نمی خواستم ایشان را زیاد بکوبم این تعبیر را نگفتم ولی واقعاً همین تعبیر شما است. به هر حال امر به آنان مُشتبه شده بود که ایران در افرادی خلاصه می شود که با آنها سروکار دارند. اما کشور ما سرزمین پهناوری است که از خاش، تا سرخس و چالدران، ماکو، خرمشهر، کوشک حسینیه، خورموج و جاسک همه جزئی از آن است. خوشبختانه آرای اینها هم محترم است و فرقی بین آرای یک روستایی در قلعه گنج کرمان و یک آقای تحصیل کرده شمال تهرانی نیست. من برخلاف تمام انتخاباتی که در آن شرکت کردم رأی خود را به صندوق حسینیه ارشاد انداختم، دلیلش هم آن بود که فکر می کردم ما باید اثبات کنیم همه جزو یک ملت هستیم و حدود 2 ساعت هم در صف بودم، آنجا چند تا مصاحبه با زبان انگلیسی کردم همانجا چند نفر آمدند گفتند تصمیم ما برای رأی دادن به رقیب احمدی نژاد قطعی بود ولی فقط می دیدیم وزیر همانند مردم عادی در صف ایستاده، ما رأیمان عوض شد. ما با مردم خوبی سروکار داریم حتی بسیاری از کسانی که به آقای موسوی رأی دادند قصد بدی نداشتند و بعد از مدتی هم نظرشان عوض شد.چرا که دیدند گروهی که ایشان را مدیریت می کند به دنبال منافع مردم نیست.

لطفاً کمی شفافتر سخن بگویید منظورتان از گروهی که موسوی را مدیریت میکند جریان دوم خرداد است؟

نخیر، مردم ما خودشان متوجه هستند.

خوب منظور شما چه فردی است بعضی از موسوی خوئینی ها نام می برند.

ایشان هم جزو این باندی هستند که تلاش دارند حاکمیت خود را حفظ کنند. به هر حال مردم ما وقتی واقعیت ها را دیدند نظرشان را اصلاح کردند ولی وای به حال سیاسیونی که دچار لجبازی می شوند.

نخبگان و خواص چرا به تعبیر رهبری مردود شدند؟

عده ای لجبازی هایشان جلوی تفکرشان را گرفت و چون گاهی بستگانشان هم در عرصه فتنه حضور داشتند دچار انحراف شدند. برخی دیگر قائل به بازگشت تفکر عدالت طلبانه به گفتمان سیاسی کشور نبودند چرا که این حرف ها را آرمانی و مربوط به دهه های گذشته می دانستند و به دنبال همسان سازی با جهان مستکبر بودند. بعضی ها هم نتوانستند اهم فی المهم کنند، نفهمیدند که هم اکنون باید چگونه موضعگیری کنند. نه دولت و نه شخص آقای رئیس جمهور هرگز ادعای کامل بودن نداشتند بله حتماً اشتباهاتی وجود داشته اما در مقایسه تغییر رویکرد و روند دشمن است. زمانی روزنامه های دولتی و کسانی که از بیت المال ارتزاق می کردند در ماه محرم می نوشتند که جریان محرم ناشی از خشونت بدر و احد پیامبر اسلام بود و عبارت یزید را تکرار کردند، خوب این دو تفکر چگونه قابل قیاس است؟! در دولت نهم به تنهایی بیش  از دو و نیم برابر دولتهای قبل کار شده بود اما خواص مردود به میزان ناچیز کسری می نگریستند.

عملکرد قوه قضائیه را چگونه ارزیابی می کنید؟

اتفاق بزرگی که رخ داد آن بود که کسانی که تنها ادعای رهبری جریان فتنه را داشتند در افکار عمومی قبل از دادگاهی محکوم شدند و این محکومیت باعث شد تا آن فردی که در ابتدا جمعیت چند هزار نفری را به دور خود جمع میکرد امروز برای شرکت در مراسم ختم هم جرأت کافی را ندارد. تدبیر رهبری برای اتمام حجت و پیش بردن مرحله به مرحله مدیریت وقایع دستاورد بزرگی را برای کشور ایجاد کرد. البته بعضی از دستگاه ها ممکن است عملکرد قوی را نداشته باشند، اما نکته مهم هوشیارسازی مردم است.

این هوشیارسازی تا کی باید ادامه یابد به هر حال مردم ما برای برخورد با کسانی که در زندگیشان اخلال ایجاد کردند، متوقع هستند؟

ما دعا می کنیم همه کسانی که از دستشان کاری بر می آید به موقع به وظایفشان عمل کنند تا این ادبیات در کشور نهادینه شود که قانونشکنی بی پاسخ نخواهد ماند.

در این بین البته روند معکوس قضیه قضایی هم رخ داده است یعنی بعضی از اهالی فتنه مانند مهدی هاشمی شروع به شکایت از رسانه های افشا کننده فتنه گران داشته اند و به واقع به دنبال حمله قضایی به رسانه های خودی در عرصه جنگ نرم هستند،حتی مدیر مسئولان این روزنامه ها مجبورند وقت زیادی را برای پاسخ به ادعاهای وکلای فتنه گران صرف کنند، این روند چگونه قابل تفسیر است؟

این اقدام جزو دستورالعمل انقلاب های مخملی است که در هنگام فشار جای شاکی و متشاکی عوض شود و آنان به دنبال استفاده از ابزارهای مدنی و قضایی هستند. ما در این سالها شاهد شکایت های متعدد از مسئولان نظامی و انتظامی و حتی رسانه های فعال در عرصه جنگ نرم بودیم. هم اکنون فتنه گران از این ابزار استفاده معکوس می کنند تا جریان اصیل انقلاب را تحت فشار قرار دهند، این هم از امتحانات ما است؛ امیدوارم افراد دست اندرکار بر ابتلا فتنه بودن این اقدام توجه کنند. بله در نظام اسلامی حق هیچ کس حتی یک کافر نباید پایمال شود اما نمی توانیم چشممان را ببندیم تا کسانی منافع ملی ما را پایمال کرده و حقانیت نظام را زیر سؤال ببرند و در انتها طلب کارانه از مدافعین انقلاب و شهدا شکایت کنند.

به نظر شما علت استمرار فتنه از مقطع انتخابات تا 9 دی به چه مواردی باز می گشت؟

ابعاد موضوع حتی برای کسانی که در صحنه حضور داشتند مشخص نبود، چرا که آنان ضمیر خود را روشن نکرده بودند. چرایی درباره کارآمدی دولت شروع شد این چرایی به صحت انتخابات کشید اما هنگامی که مشخص شد که فتنه گران به دنبال نابودی اصل نظام هستند؛ همان روز تیر خلاص به مغز فتنه شلیک شد چرا که پشتیبانی اندک مردمی خود را از دست داد. چرا که بر طبق نظرسنجی های خارجی نظام دارای پشتوانه بیش از 85 درصدی است. فقط هنر اهالی فتنه پنهان سازی این مخالفت با اصل نظام در پوسته ایجاد شک در انتخابات بود. آنچه که ما امروز نگران آن هستیم آن است که چالش های آتی انقلاب از این جنس نخواهد بود، اگر امروز به فتنه ای که پرونده آن بسته شده می پردازیم به خاطر آسیب شناسی پرونده است. ما در پزشکی هنگامی که فردی فوت میکند با انجام کالبد شکافی به دنبال دلیل مرگ هستیم تا با کسب تجربه از تکرار این عارضه خودداری کنیم. بسیار پیش می آید که انسان های حق به جانب و با سابقه درخشان در موقع لازم بر سر انتخاب بر روی منافع شخصی و ارزشهای اصیل دچار شک شده و رفوزه میشوند. به واقع با پیگیری رهنمودهای رهبری ما از خطرات مصمون خواهیم بود.

نقش رهبری حضرت آیت الله خامنه ای در مدیریت حوادث اخیر را چگونه ارزیابی می کنید؟

من دوستی دارم که از نظرسنی از من بسیار بزرگتر هستند در بعضی اوقات ایشان وقایع 28 مرداد را برای من نقل می کنند، آنچه رخ داده را مرور می کنند ایشان وقایع اخیر را بسیار وسیعتر از کودتای 28 مرداد می دانستند اما تنها عاملی که موجب عدم سقوط نظام شد را رهبری میدانند.

ما هرچه داریم مدیون رهبری هوشمندانه مقام معظم ولایت هستیم.

به نظر شما در انتخابات بعدی ریاست جمهوری باید چگونه با جریان اصلاحات برخورد کرد و با کاندیدای این جریان چگونه باید برخورد کرد؟

هم اکنون ما شاقول یا شاخص مناسبی داریم. باید دید افراد در فتنه اخیر کجا بودند و چه کردند؛ آنهایی که مدافع انقلاب و نظام بودند که هیچ ولی کسانی که با ارزش های انقلاب مقابله کردند طبیعتاً هیچ جایی در نظام ما ندارند.

آقای خاتمی جزو کدام دسته هستند؟

ایشان جزو مردودین قطعی هستند؛ رفتارهای چندگانه ایشان ثابت کننده آن است که ایشان همراه انقلاب نبودند، حتی در بسیاری از موارد ایشان علیه انقلاب میدان داری می کردند من گمان نمی کنم دیگر چنین شخصیت هایی افتخار خدمت در مناصب جمهوری اسلامی را مجدداً بیابند.

ایام فتنه اخیر خاطره ای را نیز به ثبت رساند، خاطره شما از آن ایام چیست؟

من در همان ایام با توجه به تهدیدهای مدنظر در حمله به بیمارستان و مراکز درمانی که حتی در چند مورد اقدامات ناموفقی را نیز در بمب گذاری داشتند از همکاران خواهش کردیم که چنانچه فرصت دارند برای کمک بمانند. من حدود ساعت چهار صبح وقتی به وزارتخانه آمدم دیدم حدود بیش از 60 درصد در وزارتخانه باقی مانده بودند، به آنها گفتم چرا شما ماندید ما مراکز درمانی مدنظرمان بود، اما آنها در جواب گفتند شاید از دستمان کاری برآید؛ این همسویی عمومی برای من خوشحال کننده بود ضمن اینکه شرمنده آنها نیز شدم. البته یک خاطره بسیار تلخ هم از آن وقایع همراه من است؛ در همان ایام یک مجروح بسیجی را با آمبولانس به سمت مرکز درمانی می بردند در مسیر به من خبر دادند که آمبولانس در بین درگیری ها افتاده، من از انتظامات بیمارستان و مسئولین انتظامی خواستم که به این آمبولانس برسند اما متأسفانه وقتی به این آمبولانس رسیدند دیگر کار از کار گذشته بود چرا که فتنه گران با متوقف کردن آمبولانس مجروح بسیجی را پیاده کرده و با ضربات فیزیکی شدید ایشان را به شهادت می رسانند. هنوز هم با یادآوری این خاطره دردناک و مظلومانه (سکوت همراه با بغض) همین هایی که بسیج و بسیجیان را به بهانه آزادی خواهی و دفاع از حقوق بشر مورد حمله قرار می دادند وحشیانه به این مجروح حمله کردند تا خون این شهید بزرگوار رسواکننده جنایت های آنها باشد.

چه شد که شما به عنوان یک پزشک انقلابی احساس کردید که باید به مدد انقلاب بیایید؟

من از برخی از افراد که این حرف ها را زدند خاطره ها دارم، آنان زیاد در مسائلی که تخصص نداشته اند صحبت کردند در کار پزشکی ما هم خیلی ها دخالت می کنند، البته به دور از مزاح ما معتقدیم که سیاست ما عین دیانت ما است این یعنی اینکه نمی شود ما دیندار باشیم و در مسائل سیاسی نظر ندهیم، من و امثال من نمی توانند ببینند که سرمایه هایی که امام و شهدا برای ما به ارث گذاشتند بیرحمانه تاراج کنند و ما هم بگوییم که مقابله با تاراج تخصص ما نیست. اصولاً نگاه حضرت امام در دینداری مبتنی بر حساسیت در مسائل سیاسی است، دینداری حکم می کند هنگامی که دینداری مورد هجمه قرار گرفت و عدالت به فراموشی سپرده می شود و آنجایی که رهبری مظلوم واقع می شوند وارد عرصه شویم حتی اگر عده ای خوششان نیاید یا اینکه موقعیت دانشگاهی ما به خطر افتد ما موقعیت دانشگاهی را برای دفاع از اسلام می خواهیم والا عضویت در فرهنگستان و نوشتن صدها مقاله در ISI به ذاته ارزشی برای ما ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک

 

وزیردولت‌موسوی:سران‌فتنه قابل جذب نیستند
از نگاه وزیر اسبق بهداشت، سران فتنه قابل جذب نیستند و در دامنه جذب حداکثری مد نظر رهبری هم نمی​گنجند.
 

علیرضا مرندی گفت: آنها اگر زودتر به فکر توبه می​افتادند ممکن بود که مردم اینگونه در مقابل آنها جبهه گیری نکنند و حداکثر اگر آنها در خیابان می دیدند به آنها کم محلی کنند و رویشان را برگردانند نه اینکه به آنها حمله ور شده و در صورتشان تف بیاندازند!

وی افزود: اگر آنها توبه کنند ممکن است که رهبری گناهانشان را ببخشد ولی آنها می​خواهند جذب کی بشوند؟ کسانی را می​توان جذب کرد که وقتی فهمیدند که رایشان را عوضی به این افراد داده​اند، از آنها رویگردان شدند، نه این​ها که حتی احساس ندامت هم نمی​کنند. اینها فقط می​توانند جذب آن طرف نظام بشوند و به اپوزیسیون بپیوندند.

نماینده تهران با بیان اینکه البته خدا بزرگ است و شاید از سر تقصیرات آنها بگذرد، ادامه داد: آقا و مردم هم ممکن است از آنها بگذرند اما این باعث تطهیر آنها نخواهد شد.آنها دیگر هیچ جایگاهی در فضای سیاسی کشور ندارند و با توبه کردنشان فقط ممکن است که از شدت جرمشان کاسته شود. اما آنها که از ابتدا جرم کمتری مرتکب شده بودند را ممکن است بتوان جذب کرد.

مرندی همچنین گفت: اما کسانی که به سادگی اشتباه می کنند و جذب چنین افرادی می​شوند را نباید در مناسبی گذاشت. چون دیگر نمی​توان به سادگی به آنها اعتماد کرد بلکه باید اول آنها را آزمود و اگر سربلند بیرون آمدند به آنها منسبی را سپرد و در انتخاباتی شرکتشان داد.



:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک
حامی مالی القاعده دستگیر شد

 

مقامات امنیتی عراق از دستگیری 'ابو بلال الکاصی' اصلی ترین حامی مالی شبکه تروریسی القاعده و دو معاونش خبر دادند.    

به گزارش برنا به نقل از پایگاه خبری الجوار نوشت: یک منبع آگاه امنیتی عراقی در مصاحبه با روزنامه الصبح چاپ عراق گفت: "ابو بلال الکاصی" مراکشی الاصل که اصلی ترین حامی مالی شبکه تروریستی القاعده است در منطقه "الیوسفیه" واقع در جنوب بغداد به همراه دو تن از معاونانش توسط نیروهای امنیتی این کشور دستگیر شدند.

این نیروها از طریق هواپیما وارد "تکریت" شده و سپس پس از پیاده شدن روی منزلی در شهرک "القادسیه" واقع در تکریت موفق شدند "ابو بلال الکاصی" را به همراه دو معاون وی دستگیر کنند.

 منبع :رجا نیوز



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک
عکس: هدیه بابانوئل برای کودکان افغان!

 

یک سرباز آمریکایی با پوشیدن لباس بابانوئل برای کودکان افغان گلوله هدیه برده است!

به گزارش شبکه ایران، عکس زیر که در برخی پایگاه‌های اینترنتی منتشر شده است، یک سرباز آمریکایی را نشان می‌دهد که از روی لباس سنتی بابانوئل، لباس نظامی پوشیده و سلاح به دست به دنبال اهدافی برای نشانه‌روی می‌گردد.

 



بابانوئل در افسانه‌های مسیحی به شخصی گفته می‌شود که شب کریسمس به کودکان هدیه می‌دهد، ظاهرا آنچه این سرباز آمریکایی در دست گرفته نیز هدیه بابانوئل آمریکایی‌ها برای کودکان افغان است!
 


 



:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک
بازخوانی علل حوادث پشت‌ پرده انتخابات 88- 39
بازیگران بیگانه در جبهه دوم خرداد

خبرگزاری فارس: دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت.


 

برای واکاوی حوادث و فتنه پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 88 برآنیم که ساختار، شاکله و اهداف مسببین این غائله که هزینه‌های گزاف مادی و معنوی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بر داشته‌اند را مورد بررسی قرار دهیم. از همین رو پس از بررسی " شکل‌گیری و برخی مؤلفه‌های ایدئولوژی تجدیدنظرطلبان "، "راهبرد تبلیغاتی و گفتمان انتخاباتی میرحسین موسوی "، "گفتمان محمود احمدی‌نژاد از انتخابات نهم تا دهم ریاست‌جمهوری "، "بررسی نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با روش "تحلیل گفتمانی "، "شواهد آگاهی جبهه دوم خرداد از سلامت انتخابات " و "شورش بر جمهوریت " به فصل هشتم یعنی "نقش و تلاش دولت‌های بیگانه و اپوزیسیون " می‌پردازیم:

2. اقدامات و مواضع دولت‌های غربی

پیش از بیان اقدامات و مواضع دولت‌های غربی یک نکته بسیار مهم را نباید فراموش کرد. دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت. درباره حوادث پس از انتخابات دهم نمی‌توان ادعا کرد که دولت‌های غربی به رغم تمهیدات گسترده انتظار چنین رویدادی را با این شدت داشته‌اند.

در واقع بخش مهمی از آن ناآرامی‌ها و رفتارهای رادیکالیستی پس از انتخابات به رفتار لجوجانه، غیرمنطقی و پیش‌بینی ناپذیر نامزدهای انتخاباتی و رهبران جبهه دوم خرداد بازمی‌گشت. شاید کمتر کسی انتظار داشت که میرحسین موسوی این چنین سرسختانه در مقابل آرای عمومی بایستد و با نام "تقلب " در پی ایجاد آشوب و ناآرامی برآید. همانطور که در داخل ایران و در میان کارشناسان داخلی نیز این واقعیت نامبارک چندان طرفدار نداشت و تصور می‌شد که این افراد که دهه‌ها با انقلاب اسلامی همراهی کرده‌اند و جزو شخصیت‌های طراز اول جمهوری اسلامی بوده‌اند با تمکین از قانون و آرای مردم به تثبیت نهال مردم‌سالاری در ایران یاری رسانند. به ویژه که شکست آنها و پیروزی احمدی‌نژاد از قبل هم قابل پیش‌بینی بود؛ و اگر خلاف این می‌شد، خلاف انتظار بود.

برای نمونه صادق زیباکلام در مصاحبه‌ای در تاریخ 1388.2.21 (یک ماه قبل از انتخابات) پیروزی قاطع احمدی‌نژاد را با دلایل مستند پیش‌بینی کرد (همشهری، 1388.2.21)؛ و نیز بسیاری از مؤسسات و نشریات غربی بر اساس داده‌ها و اخباری که به آنها می‌رسید، پیش‌بینی می‌کردند احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور می‌شود؛ از جمله مؤسسه صلح آمریکا "دورنمای انتخاب مجدد احمدی‌نژاد را نگران‌کننده دانست " (کیهان87.10.2)؛ و روزنامه وال‌استریت جورنال نوشت: "با وجود تورم، مردم ایران همچنان احمدی‌نژاد را چهره‌ای مناسب برای دوره بعدی انتخابات تلقی می‌کنند. " (کیهان، 87.10.2)؛ نیویورک تایمز نیز "احمدی‌نژاد را بخت اول پیروزی " دانست. (همان، 87.11.25)؛ نیما راشدان عنصر ضدانقلاب نیز در سایت رادیو زمانه نوشت: "احمدی‌نژاد تنها رئیس‌جمهور ایران نیست. او بیش از چاوز و بشاراسد محبوب جریان مقاومت غرب‌ستیز، خصوصاً در خاورمیانه و جهان اسلام است ". نشریه مؤسسه بلژیکی مطالعات استراتژیک خاورمیانه نیز نوشت: "شانس بالای احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری با توجه به محبوبیت گستردة وی در میان مردم، باعث نگرانی اصلاح‌طلبان در ماراتن نفس‌گیر انتخابات است. " (کیهان، 88.1.24). در میان کارشناسان غربی نیز به نظر می‌رسد که پیش‌بینی رفتار افرادی نظیر کروبی و موسوی و خاتمی و نیز شدت آشوب‌ها چندان قابل پیش‌بینی نبوده است.

* زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد

آنها گرچه برای رسیدن به این مرحله برنامه‌ریزی و اقدام کرده بودند، اما پیشبرد باقی امور در دست رهبران جبهه دوم خرداد بود. اگر آنان عاقلانه رفتار می‌کردند و در پی ماجراجویی و قدرت‌نمایی برنمی‌آمدند تیر برنامه‌ریزی‌های دشمن به سنگ می‌خورد و مجالی برای گسترش ناآرامی‌ها و آشوب‌ها نمی‌یافت. شاید سخن محمدعلی ابطحی زمانی که ماه‌ها پیش از انتخابات می‌گفت، موسوی مانند هندوانه‌ای سربسته است و پس از 20 سال سکوت فعلاً نمی‌توان او را شناخت، دقیقاً همین جا معنا پیدا ‌کند. وقتی که چهره‌های معروف جبهه دوم خرداد سخن از ناشناخته‌ بودن موسوی بر زبان می‌آورند، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که سیاست‌مداران غربی و مدیران پروژه انقلاب مخملی در ایران درباره رفتار موسوی پس از انتخابات پیش‌بینی دقیقی داشته باشند. به عبارت دیگر چنان که رهبر انقلاب نیز گفتند گرچه وقوع برخی حوادث بعد از انتخابات با وجود علامت‌هایی که از دشمن می‌آمد، قابل پیش‌بینی بود، اما ورود برخی افراد به این مسایل دور از انتظار بود. در واقع همین رفتارهای ناپخته سیاسی بود که بسیاری را در داخل و خارج کشور به تعجب وا داشت و زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد و ایجاد دردسر برای کشور را فراهم کرد.

* تضعیف "ولایت فقیه "؛ نقطه هجومی غربی‌ها در فتنه

در رفتارشناسی دولت‌های غربی نیز به این نتیجه می‌رسیم که آنها در پی ظهور جریان فتنه و آشوب در ایران، به سرعت درصدد تأمین منافع خود تحت لوای دفاع از حقوق بشر برآمدند. اقدامات آنها در این عرصه شامل طیفی از تعرضات نرم و سخت بوده است که از مسایل فرهنگی و اجتماعی تا تهاجمات دیپلماتیک و عملیاتی را در برمی‌گیرد. مهمترین هدف سیاسی غرب در اوج آشوب‌ها "تضعیف نقش سیاسی ولایت فقیه و در صورت امکان حذف این جایگاه از نظام سیاسی ایران " بود. پس از بازگشت آرامش نیز محوری‌ترین سناریوی غرب، باز نگه‌داشتن پرونده بحران به اتکای نیروهای داخلی بدون نیاز به مداخله آشکار خارجی و با محوریت و نقش آفرینی دانشگاه‌ها بود.

غرب برای پیشبرد براندازی نرم و از آنجا که معتقدند از تحولات اجتماعی و سیاسی ایران عقب هستند و برای جبران آن بر سیاست "لزوم ارتباط جدی با جامعه ایران " تأکید کرده‌‌اند. این ارتباط با جامعه و مردم ایران در دو سطح فیزیکی و مجازی پیگیری می‌شود و لذا به جز فعالیت‌ رسانه‌ها بهره‌گیری از روش‌هایی که تسهیل‌کننده حضور سیاسی جدی غرب در ایران باشد، از جمله ایده تأسیس دفتر حافظ منافع آمریکا در ایران که در اواخر دوره بوش و ماه‌ها پیش از انتخابات مطرح شد، نقش برجسته‌ای پیدا می‌کند. آنها بر این باورند که ارتباط این دولت‌ها با مردم ایران باید در قالب " دیالوگ " باشد و صرف القای یک طرفه عقاید و تحلیل‌ها کافی نیست، بلکه از این ابزار باید برای جبران کمبود اطلاعات واقعی از جامعه ایران بهره برد. به این منظور توسعه کارکرد سفارتخانه‌های غربی در تهران نیز می‌توان نتیجه‌بخش باشد. در این چارچوب می‌توان گفت که گرچه هدف متوسط دولت‌های غربی، ایجاد و تقویت حضور سیاسی کارآمد در ایران است، اما هدف کلان آنها حرکت از حضور سیاسی به سمت دستیابی به حضور اجتماعی است. این برنامه در وهله اول از طریق توسعه برنامه‌‌های اجتماعی سفارتخانه‌ها انجام می‌شود.

* نقش سفارتخانه انگلستان در براندازی انقلاب اسلامی

وزیر خارجه ایران، منوچهر متکی در دیداری که روز یکشنبه 31 خرداد با برخی سفرا و نمایندگی‌های سیاسی کشورهای خارجی داشت به برخی از این اقدامات اشاره کرد. او به طور ویژه از فعالیت‌های سفارتخانه انگلستان سخن گفت. مطابق این بیانات مشاهدات وزارت خارجه ایران نشان می‌داد که انگلیس در سه سطح "رسانه‌ای "، "اطلاعاتی " و "امنیتی " از مدت‌ها پیش از انتخابات ایران را هدف گرفته بود. نخستین خطی که آنها پیش گرفتند تحریم انتخابات و القای آن در داخل ایران بود تا کسی مشارکت نکند. اقدام دوم انگلیسی‌ها اعزام مسافرانی بود که با اهداف اطلاعاتی و امنیتی به ایران می‌آمدند. در این مدت تعداد آن مسافران به حدی افزایش یافت که پرواز معمولی و کوچک خط تهران- لندن به یک هواپیمای جمبوجت بوئینگ 747 تبدیل شد.(1)

بر همین اساس سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در روز دوشنبه 8 تیر خبر از دستگیری برخی از کارمندان ایرانی سفارت انگلیس داد که در راستای اهداف سفارتخانه این کشور به اقداماتی غیرقانونی اقدام کرده بودند.(2)

* افشاگری حسین رسام از سفارت انگلیس

حسین رسام که از جمله آن افراد بود، در روز 17 مرداد و در جلسه دادگاه به ابعاد دیگری از دخالت سفارت انگلیس در مسائل مربوط به انتخابات ایران اشاره کرد. رسام مسئول بخش سیاسی و امنیتی سفارت انگلیس در ایران بود که پیش از آن در جریان پرونده هسته‌ای ایران با ارائه تحلیل‌های جهت‌دار به دیپلمات‌های انگلیسی از اوضاع ایران عملاً به رفتارهای ضدایرانی آنان دامن زده بود. او در بیانات خود گفت که وظیفه اصلی‌اش در سفارت انگلیس، جمع‌آوری اطلاعات و اخبار موردنیاز این کشور توسط "مرتبطین " در تهران و شهرستان‌ها بوده است. رسام بیان کرد که در طول 5 سال گذشته با 130 نفر به عنوان مرتبط در تماس بوده که در طول یکسال اخیر 50 نفر نیز به این تعداد افزوده شده است. او محل ملاقات‌ها را در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها اعلام کرد. رسام افزود: دولت انگلستان برای اعمال سیاست‌های خود در قبال ایران نیازمند درک و شناخت درست از تحولات کشورمان بود و وظیفه من در سفارت انگلیس این بود که اطلاعات و اخبار را از طریق ارتباط با شخصیت‌های مرتبط جمع‌آوری و تحلیل کنم و آنها را در اختیار انگلیسی‌ها قرار دهم. این کارمند محلی سفارت انگلیس از افرادی همچون عطریانفر، سعید لیلاز و شمس‌الواعظین به عنوان برخی از مرتبطین مهم خود نام برد. رسام همچنین بیان کرد که از طریق "ماهر " مشاور موسوی در انتخابات با ستاد وی در ارتباط بوده است.(3)

نباید فراموش کرد که در پی تحولات سال‌های گذشته دولت‌های غربی به این باور رسیده‌اند که آنتی‌تز انقلاب اسلامی را باید در همین ساختار موجود سیاسی و از داخل تجدیدنظر‌طلبان مدعی انقلاب اسلامی جستجو کرد. این رویکرد که منافاتی با پذیرش و تعامل با "جمهوری اسلامی " ندارد قائل است که تهدید اصلی هویت این نظام که در رهبری و ولایت فقیه متبلور می‌شود، از "درون " بوده و هرگونه تهدید خارجی با هدف براندازی باید نقش مکمل و کاتالیزور را داشته باشد. لذا همراه کردن مستقیم یا غیرمستقیم پیش قراولان انقلاب و وابستگان و اطرفیان آنها، مدیریت فکری و رفتاری گروه‌ها و شخصیت‌های مرجع از هر صنفی، نفوذ جدی و مؤثر در نهادهای انقلاب به خصوص سپاه پاسداران و در یک کلام نفوذ نرم در پشتوانه‌های هویت و مشروعیت نظام اسلامی بیش از همیشه موضوعیت یافته‌اند. آنها همچنین معتقدند که با تمرکز بر مسایل اقتصادی و بحران کارآمدی و برجسته کردن فشارهای اقتصادی، نسبت به مسایل سیاسی کم‌توجهی کرده‌اند. به اعتقاد آنان هیچ تورمی موجب تظاهرات مردمی نمی‌شود، اما یک مطالبه سیاسی جدی موجب بروز چالش خواهد شد.(4)

ادامه دارد....
پی‌نوشت:
1. "متکی در جمع سفرای خارجی مقیم ایران "؛ خبرگزاری فارس، یکشنبه 31 خرداد 1388.
2. "کارمندان ایرانی سفارت انگلیس وادار به اقدامات خلاف قانون شده بودند "؛ روزنامه کیهان؛ سه‌شنبه 9 تیر 1388؛ ش 19399.
3. "پشت‌ پرده ارتباط "حسین رسام " با ستاد موسوی "؛ پایگاه اینترنتی شبکه ایران؛ 17 مرداد 1388؛ شماره خبر: 23261.
4. جمشیدی، محمد، "رویکردها و اقدامات مداخله‌جویانه غرب در انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری ایران "؛ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ مرداد 1380؛ ش 9762.
منبع: کتاب شورش اشرافیت بر جمهوریت



:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن وک
گزارش فارس از جشنواره حماسه 9دی/
صفارهرندی: فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

خبرگزاری فارس: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، گفت: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند.


گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس، جشنواره عکس حماسه 9دی صبح امروز در محل خانه سوره با حضور محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران، عکاسان و اهالی قلم همراه با افتتاح 60 تابلو با موضوع حماسه بزرگ 9 دی آغاز شد.

در این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فتنه سال 88 و حضور هنرمندان و عکاسان در صحنه، اظهار داشت: خبرگزاری فارس به عنوان یک رسانه ملی در فتنه سال 88 و در حماسه 9دی آگاهانه در صحنه حضور داشت و توانست رسالت خود را به درستی به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید دارای نقطه‌ضعف‌هایی همچون غلط تایپی و ویرایشی باشند، اضافه کرد: رسانه‌ها به عنوان نقطه عزیمت جریان‌ها و اطلاع‌رسانی به شمار می‌روند، همچنین آنها با عزم جدی باید به انتشار آگاهانه اخبار و رویدادها بپردازند.
صفارهرندی در خصوص عملکرد برخی از رسانه‌های داخلی، بیان کرد: برخی از رسانه‌ها کار حرفه‌ای را با تعهد حرفه‌ای توأم کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا از واقعیت و حقیقت غافل نشوند و با وفاداری به این دو اصل پایبند شعارهایی که می‌‌دهند، باشند.
وی اضافه کرد: برخی از رسانه‌ها و هنرمندان معتقد به حرفه‌ای‌بودن هستند و به نوعی شعار حرفه‌ای بودن می‌دهند اما از مشاهده واقعیت‌های بزرگ چشم‌پوشی کرده و به جنگ با واقعیت و حقیقت می‌روند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوادث سال گذشته مملو از صحنه‌هایی بود که افراد می‌توانستند اشتباهات و اقدامات خود را بازنگری کنند و خوش به حال افرادی که به این امر پرداختند.
وی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در حوادث سال گذشته مسیر ناپیموده و اشتباه را ادامه ندادند، اضافه کرد: کسی که اصرار بر خطای خودش می‌کند اگر از لحاظ فنی هم قوی باشد نمی‌توان او را هنرمند شایسته‌ای دانست چرا که خطاها او را به محاصره خود در آورده است.
صفارهرندی با بیان اینکه عکس‌ها و تصاویر در آرایش صحنه سال گذشته نقش بسزایی را در آگاهی مردم ایفا کرده‌اند، ادامه داد: هر یک از افرادی که در سال گذشته خالق حماسه 9 دی بودند با افتخار می‌توانند تصاویر خود را به فرزندانشان نشان دهند و بگویند که ما در حماسه 9 دی حضور داشتیم و توانستیم کمر غرب و ایالت متحده را بشکنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران توانستند تاریخی به عنوان حماسه 9دی را به وجود آورند، عنوان کرد: مردم ایران در تمام صحنه‌های حضور داشته و در دوران انقلاب و هشت سال دفاع‌مقدس حماسه‌های فراوانی را خلق کردند که تصاویر آن دوران حاکی از صحت این سخن است.
صفارهرندی در خصوص افرادی که مدافع فتنه سال 88 بودند، بیان کرد: افرادی که سال گذشته در برابر این حرکت خدایی مردم ایران ایستادند و میان مردم و واقعیت سدی را ایجاد کرده بودند، از تصاویری که به جای مانده، شرم دارند چرا که قصدشان ایجاد سد در حرکت اسلامی و مردمی ملتی بود که می‌خواستند آزاد باشند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم ایران در فتنه سال گذشته نمی‌خواستند زیر بار دشمنان خدا و بشریت بروند، همچنین افرادی که در فتنه سال گذشته دخیل بودند تصاویرشان در جایی که فضیلت را می‌خرند، خریداری ندارد.
وی در خصوص عکاسان و هنرمندان فعال در فتنه سال گذشته، عنوان کرد: کاری که عکاسان متعهد، حق‌گرا و واقع‌بین سال گذشته در فتنه سال 88 انجام دادند به تصویر کشیدن یک رویارویی بود، یعنی آنها تصاویر واقعی را ثبت و به مخاطبان ارائه کردند.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان از سر توجه و یا غفلت و همراهی دنیای پلید استکباری را پیشه‌ کرده بودند، ادامه داد: عکس تصویر ماندگار است، همان تصویری که خیانت به حقیقت نمی‌کند، همچنین در قالب عکس است که انسان جایگاه خود را شناسایی و کشف کرده و متوجه می‌شود در چه موضعی واقع شده است.
وی در خصوص هتک حرمت به عاشورایی حسینی در فتنه سال 88، بیان کرد: افرادی که خالق این زشتی بودند و سنگ به دست، به هیئت‌های عزاداری امام حسین (ع) و مردم سنگ می‌انداختند و پرچم سالار شهیدان را به آتش کشیده بودند، خود را از دیده سایر افراد پنهان کردند و به نوعی از کار خود شرم داشتند.

* برخی از هنرمندان در فتنه سال 88 توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند

صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان در فتنه سال گذشته جبهه دو سویه که تصاویری از طرفداران سیدالشهداء و از سوی دیگر طرفدارانی از عمر‌بن‌سعد بودند را برای مردم به نمایش کشیدند، گفت: عاشورای سال 88 در خیابان آزادی و نواب نشانگر آن بود که برخی از بی‌خردان نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگ‌باران کردند و تصاویر آنها به تاریخ پیوست.
وی هنرمندی که با خود صادق است را با ملت و تاریخ نیز صادق دانست و بیان کرد: هنرمند یک صورت‌پرداز بزرگ است، همچنین افرادی که در فتنه سال 88 حضور داشتند و تصاویری از آنها وجود ندارد این را بدانند که خداوند روزی تصاویر آنها را به اقشار مختلف جامعه نشان خواهد داد و رسوایشان خواهد کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در سال گذشته توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند، اضافه کرد: هنرمندانی در فتنه سال اخیر دیده شدند که وفادار به حق و مردم نبوده و تصاویر چند میلیونی مردم را به بر خلاف واقعیت به نمایش گذاشتند و در برابر شکوه و عظمت ملت ایران سکوت پیشه کردند.
وی ادامه داد: بعضی از هنرمندان در برابر حقیقت و واقعیت شمشیر کشیده و تصویر‌سازی شاعرانه می‌کردند، اما حقیقت همواره خود را نشان داده و صف‌آرایی دشمنان را به مردم نمایان می‌کرد؛ چرا که در زمان فتنه سال گذشته جای شبهه‌ای برای مردم وجود نداشت و همه چیز عریانی خود را نشان می‌داد، اما برخی از هنرمندان به خانه‌ها پناه برده و عکس نگرفتند، ولی باید دانست خداوند از آن روزها عکس گرفته و روزی به بندگانش نشان خواهد داد.

* فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

صفارهرندی با اشاره به اینکه مردم با داشتن بصیرت، هدایت الهی و رهنمودهای رهبری در زمان فتنه سال 88 مسیر جاودان را برگزیدند، افزود: برخی از افراد وقتی جلوی دیدگانشان خون دیدند، باز راه حق را انتخاب و به جنگ با سید سالار نرفتند.
وی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، بیان کرد: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند، اما برخی از آنها با فتوشاپ، تظاهرات مردم را تبدیل به تظاهرات ضدانقلابی کردند و با رنگ‌های کامپیوتری مردم را رنگ کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در فتنه سال اخیر به جنگ با حقیقت رفتند، گفت: رسانه‌ها پیچ‌و تاب‌های شیطنت‌آمیز آدمی را برملا می‌کنند و نشان می‌دهند که انسان‌ها در کجای حقیقت‌ها و واقعیت‌های زندگی، از خود بازی در می‌آورند.
وی با بیان اینکه اهالی تصویر ، رسانه، هنر و فرهنگ سال گذشته با حماسه 9 دی سالی سرفرازی را سپری کردند، اضافه کرد: مردم بابصیرت‌ و با عهد و پیمان خالصانه با امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب توانستند دشمنان را تسلیم و سرکوب کنند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان اسلام به دلیل عدم توانایی در برابر ایران و اسلام، کشورمان را تحریم اقتصادی کرد، ادامه داد: دشمنان اسلام و ایران در سال گذشته از حقیقت پرده‌برداری کردند و در توهم غوطه‌ور شدند که همان تحریم ملت ایران است، چراکه آنها تصور می‌کردند که با متوسل به تحریم و فعالیت نظامی علیه ایران می‌توانند به ایران حمله کنند، اما می‌دانند که بیش از 98 درصد اقداماتشان بی‌اثر است.



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()